Kurser

Är ni några vänner, företag eller förening som är intresserade av kurs eller föredrag.

Jag håller kurs för er som inte kan så mycket, för er som kan lite och vill fördjupa er mer. Eller varför inte prova på något nytt som svampfärgning eller svampgifter.

Förutom själva svampupplevelsen får du även frisk luft, ro för själen och en naturupplevelse.

Exempel på hur några kurser kan se ut:

  • Vi samlas på eftermiddagen ute i skogen och plockar gemensamt och avslutar med en artgenomgång på allt vi har hittat. Det går alldeles utmärkt att ha med sig egen plockad svamp.
  • Vi träffas efter lunch och har lite teori med bildvisning på de vanligaste matsvamparna. Därefter går vi ut i skogen och plockar gemensamt. Vi avslutar med gemensam artgenomgång.
  • Vi samlas på förmiddagen och har lite teori med bildvisning på de vanligaste mat-, gift- och färgsvampar. På eftermiddagen går vi gemensamt ut i skogen och plockar svamp som vi sedan går igenom och lär oss arterna på de mest förekommande matsvamparna. Kvällen avslutar vi med en god svampmiddag som vi tillagar av matsvampen som vi har plockat under dagen.
  • Vi träffas 5 vardagskvällar där vi varvar plockning och teori. En lördag eller söndag avslutar vi med en plockningsdag.

Priser: Skicka in din önskemål i kontaktformuläret. Inom några dagar får du prisuppgifter från mig.

Hör av dig så skräddarsyr jag något som passar just er.